Skip to content

Як зробити пароль зірочками [C#]

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Завантаження...

[ Полезный рекламный блок ]

Попробуйте свои силы в игре, где ваши навыки программирования на C# станут решающим фактором. Переходите по ссылке 🔰.


У C# ви можете використовувати метод Console.ReadKey() для читання пароля з консолі без відображення введених символів. Ось приклад фрагмента коду, який пропонує користувачеві ввести пароль і відображає зірочки (*) замість фактичних символів:

У цьому прикладі метод ReadPassword зчитує пароль символ за символом за допомогою циклу do-while, який завершується, коли користувач натискає клавішу Enter. Структура ConsoleKeyInfo використовується для перехоплення натиснутої користувачем клавіші без відображення її на консолі.

Цикл також перевіряє, чи є клавіша буквено-цифровою, і якщо так, то додає її до рядка пароля і виводить зірочку на консоль за допомогою Console.Write(“*”).

Нарешті, метод Console.WriteLine() використовується для друку символу нового рядка після введення пароля, а пароль повертається у вигляді рядка в метод Main для подальшої обробки.

Я сподіваюся, що вам сподобалося читати цю статтю, і вона виявилася легкою для розуміння. Будь ласка, дайте мені знати, якщо у вас є якісь коментарі або виправлення.

Так само вам може бути цікава попередня стаття – Як зробити біжучий рядок.


Ви хочете навчитися писати код мовою програмування C#?

Створювати різні інформаційні системи, що складаються з сайтів, мобільних клієнтів, десктопних додатків, телеграм-ботів тощо.

Переходьте до нас на сторінку Dijix і ознайомтеся з умовами навчання, ми спеціалізуємося тільки на індивідуальних заняттях, як для початківців, так і для просунутих програмістів. Ви можете взяти як одне заняття для опрацювання питання, що вас цікавить, так і кілька, для більш щільної роботи. Завдяки особистому кабінету, кожен студент підвищить якість свого навчання, у вашому розпорядженні:

  • Доступ до пройденого матеріалу
  • Тематичні статті
  • Бібліотека книг
  • Онлайн тестування
  • Спілкування в закритих групах

https://dijix.com.ua

Живи у своєму світі, програмуй у нашому.

Published inЯк зробити на C#?
Підписатися
Сповістити про
guest
0 комментариев
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x