Skip to content

Як створити документ Word [C#]

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 1,00 из 5)
Завантаження...

[ Полезный рекламный блок ]

Попробуйте свои силы в игре, где ваши навыки программирования на C# станут решающим фактором. Переходите по ссылке 🔰.


Для створення документа Word мовою C# можна використовувати бібліотеку Microsoft Office Interop.

Бібліотека Microsoft Office Interop – це набір компонентів .NET Framework, які дають змогу розробникам автоматизувати додатки Microsoft Office (такі як Word, Excel, PowerPoint і Outlook) із власних додатків .NET. Вона забезпечує доступ до об’єктних моделей цих додатків Office і дає змогу програмно виконувати такі завдання, як створення, відкриття, зміна та збереження документів Office.

Ось приклад коду, який демонструє, як створити новий документ Word і додати в нього текст:

Зверніть увагу, що для використання класів Application і Document у проекті необхідно додати посилання на бібліотеку Microsoft Office Interop. Крім того, переконайтеся, що на комп’ютері, де буде виконуватися код, встановлено Microsoft Word.

Читання тексту з документа Word

Для читання тексту з документа Word мовою C# можна використовувати бібліотеку Microsoft Office Interop. Ось приклад коду, який демонструє, як відкрити документ Word і витягти його текст:

У цьому прикладі ми спочатку створюємо новий екземпляр класу Application для представлення програми Word. Потім ми використовуємо метод Open колекції Documents, щоб відкрити наявний документ Word. Після цього ми отримуємо текстовий вміст документа, звертаючись до властивості Content об’єкта Document і читаючи його властивість Text. Нарешті, ми закриваємо документ і виходимо з Word, викликаючи методи Close і Quit відповідно.

Ви програміст-початківець, який хоче вивчити всі тонкощі мови C#?

Пройдіть наш тест на 13 запитань, щоб дізнатися, як багато ви знаєте насправді!

C# Braincheck

Я сподіваюся, що вам сподобалося читати цю статтю, і вона виявилася легкою для розуміння. Будь ласка, дайте мені знати, якщо у вас є якісь коментарі або виправлення.

Так само вам може бути цікава попередня стаття – Як створити власний атрибут.

Ви хочете навчитися писати код мовою програмування C#?

Створювати різні інформаційні системи, що складаються з сайтів, мобільних клієнтів, десктопних додатків, телеграм-ботів тощо.

Переходьте до нас на сторінку Dijix і ознайомтеся з умовами навчання, ми спеціалізуємося тільки на індивідуальних заняттях, як для початківців, так і для просунутих програмістів. Ви можете взяти як одне заняття для опрацювання питання, що вас цікавить, так і кілька, для більш щільної роботи. Завдяки особистому кабінету, кожен студент підвищить якість свого навчання, у вашому розпорядженні:

  • Доступ до пройденого матеріалу
  • Тематичні статті
  • Бібліотека книг
  • Онлайн тестування
  • Спілкування в закритих групах

https://dijix.com.ua

Живи у своєму світі, програмуй у нашому.

Published inЯк зробити на C#?
Підписатися
Сповістити про
guest
0 комментариев
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x