Skip to content

Як створити новий екземпляр об’єкта з типу

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пока оценок нет)
Завантаження...

[ Полезный рекламный блок ]

Попробуйте свои силы в игре, где ваши навыки программирования на C# станут решающим фактором. Переходите по ссылке 🔰.


у C# можна створити новий екземпляр об’єкта з Type, використовуючи рефлексію. Для цього можна використовувати метод Activator.CreateInstance. Ось приклад:

У цьому прикладі ми визначаємо клас MyClass з методом MyMethod. Ми отримуємо об’єкт Type для MyClass за допомогою оператора typeof. Потім ми створюємо новий екземпляр MyClass за допомогою Activator.CreateInstance. Повернутий об’єкт має тип object, тому ми приводимо його до MyClass за допомогою явного приведення. Нарешті, ми можемо викликати методи або звертатися до властивостей новоствореного екземпляра.

Важливо зазначити, що використання рефлексії для створення об’єктів тягне за собою витрати на продуктивність і має використовуватися розумно. Ефективніше використовувати оператор new для створення екземплярів безпосередньо. Відображення зазвичай використовується, коли тип не відомий під час компіляції або коли необхідно динамічно створювати об’єкти на основі інформації, отриманої під час виконання програми.

Я сподіваюся, що вам сподобалося читати цю статтю, і вона виявилася легкою для розуміння. Будь ласка, дайте мені знати, якщо у вас є якісь коментарі або виправлення.

Так само вам може бути цікава попередня стаття – Як додати довідку в проєкт (Xml коментарі).

Ви хочете навчитися писати код мовою програмування C#?

Створювати різні інформаційні системи, що складаються з сайтів, мобільних клієнтів, десктопних додатків, телеграм-ботів тощо.

Переходьте до нас на сторінку Dijix і ознайомтеся з умовами навчання, ми спеціалізуємося тільки на індивідуальних заняттях, як для початківців, так і для просунутих програмістів. Ви можете взяти як одне заняття для опрацювання питання, що вас цікавить, так і кілька, для більш щільної роботи. Завдяки особистому кабінету, кожен студент підвищить якість свого навчання, у вашому розпорядженні:

  • Доступ до пройденого матеріалу
  • Тематичні статті
  • Бібліотека книг
  • Онлайн тестування
  • Спілкування в закритих групах

https://dijix.com.ua

Живи у своєму світі, програмуй у нашому.

Published inВідповіді на запитання C#
Підписатися
Сповістити про
guest
0 комментариев
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x