Skip to content

Видалення користувача з підтвердженням через JavaScript

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Завантаження...

[ Полезный рекламный блок ]

Попробуйте свои силы в игре, где ваши навыки программирования на C# станут решающим фактором. Переходите по ссылке 🔰.


У цьому уроці розглянемо приклад, як виконати видалення користувача з таблиці за допомогою JavaScript.

Щоб створити проект UsersCrud, запустіть Visual Studio і виберіть у меню File (Файл) – New Project (Створити Проект). Вкажіть шаблон проекту ASP.NET Core Web Application (Веб-додаток ASP.NET Core). Введіть UsersCrud, у полі Name, на наступній сторінці вкажіть Framework .Net 7.0 і натисніть кнопку Create:

как удалить пользователя в asp.net с помощью javascript

Модель і Репозиторій

Модель для додатка UsersCrud буде заснована на списку користувачів. Створіть папку Models і додайте в неї файл класу на ім’я User.cs з таким вмістом:

Мені подобається забезпечувати узгоджений доступ до даних у застосунку з використанням патерну “Сховище” (Repository), у якому інтерфейс визначає властивості та методи, призначені для доступу до даних, а для роботи з механізмом зберігання даних застосовується клас реалізації. Перевага використання патерну “Сховище” пов’язана з полегшенням модульного тестування частини MVC додатка, а також із тим, що деталі, які стосуються зберігання даних, приховані від інших частин додатка.

Щоб створити інтерфейс сховища, створіть папку Interfaces і додайте в неї файл інтерфейсу на ім’я IUser.cs з таким вмістом:

Створіть папку Repository і додайте в неї файл класу на ім’я UserRepository.cs з таким вмістом:

У цьому проекті ми збираємося зберігати об’єкти моделі в пам’яті, але вам не важко буде переробити його під інше сховище.

Додамо в клас Program оператор наступний оператор, щоб зареєструвати клас UserRepository як реалізацію для використання в якості залежностей інтерфейсу IUser:

Цей рядок коду реєструє клас UserRepository із застосуванням методу AddSingleton. У результаті під час розпізнавання залежності інтерфейсу IUser вперше створюється одиночний об’єкт, який буде використовуватися для всіх наступних залежностей.

Контролер і Подання

Основний акцент у цьому прикладі додатка зроблено на керуванні об’єктами користувачів, а саме: відображення у вигляді таблиці, можливість додавання і видалення.

Нам потрібен контролер, який отримуватиме НТТР-запити і транслюватиме їх в операції над об’єктами User, тож створимо папку Controllers, додамо до неї файл на ім’я HomeController.cs, з таким вмістом:

У папку Views / Home додамо подання Index.cshtml, з таким вмістом:

У папку Views / Shared додамо часткове подання _Modal.cshtml, з таким вмістом:

За допомогою цього часткового подання, ми зможемо підключати і відображати модальне вікно в різних частинах програми. Запустіть додаток і перевірте його роботу:

удаление пользователя в asp.net с помощью javascript

Я сподіваюся, що вам сподобалося читати цю статтю, і вона виявилася легкою для розуміння. Будь ласка, дайте мені знати, якщо у вас є якісь коментарі або виправлення.

Так само вам може бути цікава попередня стаття – Що таке майстер сторінка в Asp.net.

Ви хочете навчитися писати код мовою програмування C#?

Створювати різні інформаційні системи, що складаються з сайтів, мобільних клієнтів, десктопних додатків, телеграм-ботів тощо.

Переходьте до нас на сторінку Dijix і ознайомтеся з умовами навчання, ми спеціалізуємося тільки на індивідуальних заняттях, як для початківців, так і для просунутих програмістів. Ви можете взяти як одне заняття для опрацювання питання, що вас цікавить, так і кілька, для більш щільної роботи. Завдяки особистому кабінету, кожен студент підвищить якість свого навчання, у вашому розпорядженні:

  • Доступ до пройденого матеріалу
  • Тематичні статті
  • Бібліотека книг
  • Онлайн тестування
  • Спілкування в закритих групах

https://dijix.com.ua

Живи у своєму світі, програмуй у нашому.

Published inAsp.Net Core
Підписатися
Сповістити про
guest
0 комментариев
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x